TIEDOTE 13.4.2017


 


Jatkamme parvekekaiteiden purkutöitä C- rapun parvekelinjoista maanantaina 24.4.2017.


Parvekekaiteiden purkutyöt suoritetaan asuntojen sisäkautta ja purkutöissä ei vaadita asukkaan läsnäoloa. Kuljemme asuntoihin yleisavaimella, jos asukas ei itse ole kotona. Asukkaan tulee jättää turvalukot auki, jotta yleisavaimella pääsee tarvittaessa sisään. Pyydämme järjestämään purkutyöntekijöille työrauhan myös koirien ym. talonvahtien puolesta. Vahdin ystävällisestä luonteesta viestilappu oveen ja hurjemmat vahdit kiinni tai vieraisille, kiitos.


 


Parvekeovet suljetaan parvekekaiteiden purkutöiden yhteydessä ulkopuolelta ja parvekkeet ovat käytössä seuraavan kerran urakoitsijan kirjallisen ilmoituksen jälkeen.


 


Asuntoihin sisään tullessa työajat ovat klo 8-17.


 


Terveisin,


 


Exoteriko Oy


 


Työnjohtaja


Niklas Niemelä     0400 196681              niklas.niemela@exoteriko.fi


 


 


Työpäällikkö


Jyri Laine             040 5491192        jyri.laine@exoteriko.fi
As Oy Kaustisenpolku 1                                                                     2.3.2017

Aloitustiedote

 

Aloitamme parveke-/julkisivuremonttinne alustavat työt viikolla 10. Aloitamme työt parvekelasitusten purkamisella E- rapun kohdalta.

 

Asukkaiden tulee tyhjentää E- rapun parvekkeet 7.3.2017 mennessä ja muiden rappujen parvekkeet 15.3.2017 mennessä kaikista tavaroistaan (satelliittiantennit, sähkölaitteet, huonekalut ym.). Jos asukas haluaa vanhat parvekelasit itselleen (esim. mökille tai myyntiin) tulee myös ne poistaa em. päivämäärään mennessä. Urakoitsija poistaa 7.3. jälkeen E- rapun parvekkeilta kaiken irtaimiston, parvekelasit ja kiinteät asennukset (hyllyt, telineet tms.) ja toimittaa ne kaatopaikalle. Jos urakoitsija joutuu poistamaan asukkaiden omia tavaroita (sähkölaitteita, huonekaluja tms.) lähtee tästä lasku talonyhtiölle, joka lähettää laskun eteenpäin asukkaalle. Suljemme parvekeoven ulkopuolelta parvekekaiteiden purkutöiden yhteydessä, joka aloitetaan, kun parvekelasitukset ollaan saatu purettua. Ovien sulkemisen jälkeen parveke on asukkaiden käytössä seuraavan kerran urakoitsijan kirjallisen ilmoituksen jälkeen.

 

Isännöitsijä toimittaa kohteeseen roskalavan viimeistään 3.3.2017 mennessä, joka on tarkoitettu asukkaiden käyttöön mahdollisten turhien tavaroiden hävitykseen parvekkeilta. Kyseinen roskalava merkitään erikseen asukkaiden käyttöön, sillä työmaalla tulee olemaan myös urakoitsijan lavoja, johon asukkaat eivät saa heittää omia tavaroitaan.

 

Viikosta 11 alkaen ilmoitamme tulevista työvaiheista porrashuoneiden ala-auloissa säännöllisin viikkotiedottein. Ilmoitustauluille lisäämme myös yleisaikataulun ja työmaasuunnitelman.

 

Exoteriko Oy: n kotisivuilta www.exoteriko.fi löytyy kohta Tietoa asukkaille. Tästä klikkaamalla pääset katsomaan oman taloyhtiösi korjaukseen liittyviä tiedotteita kuten viikkotiedotteet, vaikka et olisikaan kotona. Exoteriko Oy luo talonyhtiölle oman käyttäjän palveluun, josta jokainen asukas/osakas halutessaan voi käydä lukemassa omaa talonyhtiötä koskevia tiedotteita. Samat tiedotteet jaetaan toki myös asuntoihin/ ilmoitustauluille. Talonyhtiönne käyttäjätunnus ja salasana on;

 

                                                      Käyttäjätunnus:             kaustisenpolku1

                                                      salasana:                      remontti2017

Asukkaan on hyvä tietää korjauksesta

Korjaustyön aikana pihan käyttöä joudutaan rajoittamaan. Kulloinkin korjaustyön alla olevat alueet (=työmaa-alue) erotetaan turvallisuussyistä muusta piha-alueesta aitauksin, puomein tms. Asukkailla ei ole lupaa kulkea merkittyjen / rajattujen työmaa-alueiden sisäpuolella, esimerkiksi telineille meno on ehdottomasti kielletty.

Piha-alueella liikuttaessa tulee ottaa huomioon työmaa-alueen mahdolliset vaarat. Erityisesti lasten liikkumiseen työmaa-alueella tulee kiinnittää huomiota. Urakan aikana erilaiset kovaääniset sekä pölyävät työvaiheet, liikkuminen ikkunoiden takana, piha-alueen epäsiisteys yms. häiritsevät normaalia asumista.

 

Työajat ovat arkisin klo 7-20 ja lauantaisin 9-16. Meluavat työt pyritään tekemään arkisin klo 8-18 välisenä aikana.         

 

Ikkunat suojataan muovein ja suojalevyin purkutöiden ajaksi, jonka jälkeen pelkällä muovilla. Työn aikana ikkunat tulee pitää ehdottomasti suljettuina pölyhaittojen ja suojamuovien irtoamisien minimoimiseksi.

Kaikissa työvaiheissa, erityisesti vanhan ulkokuoren purkutöissä ja parvekekaiteiden purkutöissä aikana aiheutuu melu- ja tärinähaittoja. Poistakaa seiniltä kaikki mahdolliset herkästi putoavat esineet (taulut, koriste-esineet hyllyiltä jne,)

 

Urakoitsija tuo pihalle jätelavan, joka on tarkoitettu ainoastaan urakoitsijan jätteille. Asukkaiden sinne toimittamat jätteet ja niiden aiheuttamat kustannukset laskutetaan asukkailta.

 

Huom. Mikäli asuntonne sisäpuolelle tulee pölyä tai pesulietettä, tai mikäli urakan aikana ilmenee jotain muita ongelmia korjaustyöhön liittyen (läpiporauksia tms.), tulee asiasta ilmoittaa välittömästi työnjohdolle ongelmien korjaamiseksi.

 

Kaikki työmaahan liittyvät kysymykset ja huomautukset työnjohtajien kautta.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa ja vaivaa.

 

Yhteystiedot:                

 

Työnjohtaja                  Niklas Niemelä      0400- 196 681                           niklas.niemela@exoteriko.fi

 

Työpäällikkö                 Jyri Laine             040- 549 1192                                    jyri.laine@exoteriko.fi