TIEDOTE 4.5.2017


 


ALOITAMME KOHTEESSANNE JULKISIVUJEN PESEMISEN.


 


PESU ALOITETAAN C- RAPUN TAKAPUOLELTA.


 


PIDÄTTEHÄN TOISTAISEKSI IKKUNAT KIINNI TYÖPÄIVIEN AJAN KLO 7-18, JOTTA VESI EI PÄÄSE ASUNTOIHIN SISÄÄN.


 


KIITOS!


 


TERVEISIN,


 


Työnjohtaja


Niklas Niemelä/ Exoteriko Oy       0400 196681
TIEDOTE 23.2.

Aloitamme parvekekaiteiden purkutyöt A- ja B- rapun kohdilla viikolla 10.

 

Asukkaiden tulee tyhjentää A- ja B- rapun parvekkeet viimeistään 7.3. mennessä. Jos asukas haluaa vanhat parvekelasit itselleen (esim. mökille tai myyntiin) tulee myös ne poistaa em. päivämäärään mennessä. Urakoitsija poistaa 7.3. jälkeen parvekkeilta kaiken irtaimiston, parvekelasit ja kiinteät asennukset (hyllyt, telineet tms.) ja toimittaa ne kaatopaikalle. Jos urakoitsija joutuu poistamaan asukkaiden omia tavaroita (sähkölaitteita, huonekaluja tms.) lähtee tästä lasku talonyhtiölle, joka lähettää laskun eteenpäin kyseessä olevan osakkeen omistajalle. Samalla myös suljemme parvekeoven ulkopuolelta, ja parveke on asukkaiden käytössä seuraavan kerran urakoitsijan kirjallisen ilmoituksen jälkeen.

 

Ystävällisin terveisin,

 

 

Työnjohtaja

Niklas Niemelä                             0400 196681

 

 

Työpäällikkö

Jyri Laine                                      040 5491192


Aloitustiedote 7.2.2017

Aloitamme parveke-/julkisivuremonttiinne alustavat työt ensi viikolla (vk7), aitaamalla työalueen, jonka jälkeen aloitamme parvekekaiteiden purkamisen C- rapun kohdalta.

Asukkaiden tulee tyhjentää C- rapun parvekkeet ja lisäksi C- ja B- rapun väliset parvekkeet (keskiparvekkeet) viimeistään 15.2 mennessä. A- ja B- rappujen parveketyhjennys ajankohta ilmoitetaan erikseen. Jos asukas haluaa vanhat parvekelasit itselleen (esim. mökille tai myyntiin) tulee myös ne poistaa em. päivämääriin mennessä. Urakoitsija poistaa näiden päivämäärien jälkeen parvekkeilta kaiken irtaimiston, parvekelasit ja kiinteät asennukset (hyllyt, telineet tms.) ja toimittaa ne kaatopaikalle. Jos urakoitsija joutuu poistamaan asukkaiden omia tavaroita (sähkölaitteita, huonekaluja tms.) lähtee tästä lasku talonyhtiölle, joka lähettää laskun eteenpäin kyseessä olevan osakkeen omistajalle. Samalla myös suljemme parvekeoven ulkopuolelta, ja parveke on asukkaiden käytössä seuraavan kerran urakoitsijan kirjallisen ilmoituksen jälkeen.

Viikosta 7 alkaen ilmoitamme tulevista työvaiheista porrashuoneiden ala-auloissa säännöllisin viikkotiedottein. Ilmoitustauluille lisäämme myös yleisaikataulun ja työmaasuunnitelman.

Exoteriko Oy: n kotisivuilta www.exoteriko.fi löytyy kohta Tietoa asukkaille. Tästä klikkaamalla pääset katsomaan oman taloyhtiösi korjaukseen liittyviä tiedotteita kuten viikkotiedotteet, vaikka ei olisikaan kotona. Exoteriko Oy luo talonyhtiölle oman käyttäjän palveluun, josta jokainen asukas/osakas halutessaan voi käydä lukemassa omaa talonyhtiötä koskevia tiedotteita. Samat tiedotteet jaetaan toki myös asuntoihin/ ilmoitustauluille. Talonyhtiönne käyttäjätunnus ja salasana on;

                                                      Käyttäjätunnus: asoykirkonrotta

                                                      salasana: remontti2017


Asukkaan on hyvä tietää korjauksesta

Korjaustyön aikana pihan käyttöä joudutaan rajoittamaan. Kulloinkin korjaustyön alla olevat alueet (=työmaa-alue) erotetaan turvallisuussyistä muusta piha-alueesta aitauksin, puomein tms. Asukkailla ei ole lupaa kulkea merkittyjen / rajattujen työmaa-alueiden sisäpuolella, esimerkiksi telineille meno on ehdottomasti kielletty.

Piha-alueella liikuttaessa tulee ottaa huomioon työmaa-alueen mahdolliset vaarat. Erityisesti lasten liikkumiseen työmaa-alueella tulee kiinnittää huomiota. Urakan aikana erilaiset kovaääniset sekä pölyävät työvaiheet, liikkuminen ikkunoiden takana, piha-alueen epäsiisteys yms. häiritsevät normaalia asumista.

Työajat ovat arkisin klo 7-20 ja lauantaisin 9-16. Meluavat työt pyritään tekemään arkisin klo 8-18 välisenä aikana.         

Ikkunat suojataan muovein ja suojalevyin purkutöiden ajaksi, jonka jälkeen pelkällä muovilla. Työn aikana ikkunat tulee pitää ehdottomasti suljettuina pölyhaittojen ja suojamuovien irtoamisien minimoimiseksi.

 

Kaikissa työvaiheissa, erityisesti parvekekaiteiden purkutöissä ja hiekkapuhalluksen aikana aiheutuu äänihaittoja. Poistakaa seiniltä kaikki mahdolliset herkästi putoavat esineet (taulut, koriste-esineet hyllyiltä jne,)

Urakoitsija tuo pihalle jätelavan, joka on tarkoitettu ainoastaan urakoitsijan jätteille. Asukkaiden sinne toimittamat jätteet ja niiden aiheuttamat kustannukset laskutetaan asukkailta.

Huom. Mikäli asuntonne sisäpuolelle tulee pölyä tai pesulietettä, tai mikäli urakan aikana ilmenee jotain muita ongelmia korjaustyöhön liittyen (läpiporauksia tms.), tulee asiasta ilmoittaa välittömästi työnjohdolle ongelmien korjaamiseksi.

Kaikki työmaahan liittyvät kysymykset ja huomautukset työnjohtajien kautta.

Pahoittelemme työstä aiheutuvaa haittaa ja vaivaa.

Yhteystiedot:                

Työnjohtaja                  Niklas Niemelä      0400- 196 681                                    niklas.niemela@exoteriko.fi

Työpäällikkö                 Jyri Laine             040- 549 1192                                    jyri.laine@exoteriko.fi