ExoTerra – Viihtyisyyttä ja toimivuutta pihoille

Ajan tehtyä tehtävänsä kiinteistössä, tai sen julkisivujen ja rakenteiden korjaustöiden valmistuttua, myös piha-alueilla joudutaan lähes poikkeuksetta suorittamaan kunnostus- töitä. Tällöin on taloudellisesti kannattavaa harkita pihan laajempaa kunnostusta sekä sen toimivuuden parantamista. 

Viihtyisä ja toimiva piha-alue, yhdessä kunnostettujen julkisivujen kanssa nostaa rakennuksen arvoa, parantaa sen yleisilmettä ja lisää merkittävästi taloyh- tiön asukastyytyväisyyttä. Tuotepalveluperheemme uusin ratkaisukokonaisuus tarjoaa asiakkaillemme kaikki piharakentamiseen liittyvät suunnittelu-, perusparannus- ja kunnostustyöt laadukkaasti ja vankalla ammattitaidolla. 


ExoTerra – suunnittelusta toteutukseen

ExoTerra -pihasuunnittelupalvelumme sisältää asiakkaan toimittaman asemapiirustuksen pohjalta tehdyn yksilöllisen luonnossuunnitelman piharatkaisusta sekä alustavan kustannusarvion ehdotuksen toteutuksesta. Suunnitelmassa esitetään päällystettävät alueet pintoineen, ehdotetut viheralueet sekä mahdollisten pihavarusteiden, leikkialueiden ja jätehuollon sijoittelu.

Suunnitteluvaiheessa otamme huomioon pihankäyttäjien tarpeet ja toiveet sekä tarvittavat turvallisuuteen ja kunnossapitoon liittyvät tekijät. Toimiva piha on aina osa viihtyisää kokonaisuutta.