ExoCare huolehtii vaivattomasti kiinteistösi julkisivujen ja rakenteiden kunnosta

ExoCare on kiinteistönne tarpeisiin räätälöity huolenpitosopimus, jolla hoidatte vaivat- tomasti kiinteistönne julkisivujen ja muiden rakenneosien säännöllisen tarkastuksen sekä niiden ammattitaitoisen kunnossapidon. Sopimukseen on mahdollista sisällyttää erilaisia lisäpalveluita, jotka eivät normaalisti sisälly kiinteistöhuollon tehtäviin. 

ExoCare -huolenpitoratkaisu on edullinen ja se soveltuu kaikenikäisille ja tyyppisille kiinteistöille. Sopimuksen sisältö räätälöidään yhdessä taloyhtiön kanssa, juuri sen tarpeiden ja toiveiden mukaiseksi. Ratkaisupakettiin on mahdollista sisällyttää erilaisia yksilöllisiä, kausittaisia tai muita kohteessa toivottuja palveluja. Esimerkiksi lumen pudotukset, jouluvalojen asennukset, erilaiset puhdistukset sekä pienimuotoiset korjaustyöt yms. ExoCare – Extraa kiinteistönne ylläpitoon

ExoCare -sopimuksella taloyhtiön hallinto varmistaa kiinteistönsä huolenpidon edullisesti ja vaivattomasti.

Säännölliset tarkastukset antavat reaaliaikaista tietoa kohteen kunnosta ja ammattitaidolla suoritetut huoltotoi- menpiteet pidentävät rakenteiden elinkaarta.

Kaikki suoritetut tarkastukset, mahdolliset tarkastus- käynneillä havaitut puutteet ja korjaustarpeet sekä sopimuksen puitteissa tehdyt toimenpiteet dokumen- toidaan ja niistä toimitetaan kirjalliset raportit taloyhtiön isännöitsijän sekä taloyhtiön hallituksen käyttöön.